Rolluiken

Transformeer jouw bouwproject met elektrische, op maat gemaakte en solar rolluiken van Fabrikade.

Jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige rolluiken

Rolluiken Op Maat

Bij Fabrikade zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige rolluiken voor de bouwsector. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, begrijpen we dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid de belangrijkste factoren zijn voor ondernemers in de bouw en inkopers van bouwbedrijven.

 • Voorzet rolluiken
 • Inbouw rolluiken
 • Verdektliggend
 • Verduisterend / screens

Kwaliteit, Duurzaamheid en Betaalbaarheid

Waarom rolluiken van Fabrikade?

Wij zijn trots op onze uitstekende service, snelle en gratis levering, en ons loyaliteitsprogramma. We bieden de beste prijs op de markt, dankzij onze productiefabriek buiten Nederland, en door onze uitstekende garanties kun je erop vertrouwen dat jij kiest voor kwaliteit.

 • Eenvoudige bediening

  Onze elektrische rolluiken bieden het ultieme gebruiksgemak. Met een simpele druk op de knop kun je de rolluiken te allen tijde bedienen, waardoor ze ideaal zijn voor gebouwen met meerdere verdiepingen.

 • Ingebouwde veiligheidsvoorzieningen

  Veiligheid is een topprioriteit bij Fabrikade. Onze elektrische rolluiken zijn uitgerust met een handmatige override-functie voor het geval de stroom uitvalt, zodat je altijd de controle behoudt.

 • Duurzaamheid van elektrische rolluiken

  Onze elektrische rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze bestand zijn tegen uitdagende weersomstandigheden en langer meegaan.

n038934

Perfect Afgestemd op Jouw Behoeften

Rolluiken op maat

Flexibiliteit met rolluiken op maat: Bij Fabrikade begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we rolluiken op maat aan, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu rolluiken nodig hebt voor een klein raam of een groot winkelraam, wij kunnen je helpen.

Esthetische aantrekkingskracht: Onze rolluiken op maat zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, en verhogen de uitstraling van ieder gebouw.

Daarnaast kunnen wij, mede doordat onze productiefabriek buiten Nederland gevestigd is, onze rolluiken op maat aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Kies voor Fabrikade en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

 • Milieuvriendelijke keuze

  Onze solar rolluiken zijn de perfecte keuze voor groene ontwikkelprojecten en het verduurzamen van bestaande woningen. Aangedreven door zonne-energie, zijn ze een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

 • Energie-efficiëntie van Solar rolluiken

  Solar rolluiken helpen niet alleen het milieu, maar kunnen ook de energierekening verlagen. Door de zon te gebruiken als energiebron, verbruiken de rolluiken veel minder elektriciteit.

 • Innovatie

  Bij Fabrikade nemen we trots in onze vooruitstrevende producten. Onze solar rolluiken illustreren perfect hoe we technologie inzetten om onze producten te optimaliseren, zodat we snel kunnen reageren op marktveranderingen en de evoluerende behoeften van onze klanten.

faris-mohammed-C2DV9RccE_Q-unsplash
DSC02309-Edit

Solar rolluiken

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, dan zijn onze solar rolluiken de perfecte keuze. Deze rolluiken worden aangedreven door zonne-energie, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor zowel de korte als de lange termijn.

Kies jij ook voor Groen?

Onze solar rolluiken zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar groene bouwoplossingen en om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Of je nu een bouwondernemer bent die op zoek is naar duurzame bouwmaterialen of een inkoper die wil investeren in milieuvriendelijke oplossingen, onze solar rolluiken zijn de perfecte keuze.

Fabrikade staat voor Innovatie

Bij Fabrikade zijn we trots op onze innovatieve producten. Onze solar rolluiken zijn een perfect voorbeeld van hoe we technologie gebruiken om onze producten te verbeteren zodat we tijdig kunnen inspelen op de veranderende markt en behoeften van onze klanten.

Meest Verkochte Modellen

Bestel vandaag nog

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpuien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie.