Schuifpui KOPEN

Onze aluminium schuifpuien zijn sterk, duurzaam en vereisen weinig onderhoud.
Ze zijn bestand tegen de elementen en behouden hun vorm en kleur door de jaren heen.

Jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige schuifpuien

Schuifpuien op maat laten maken

Bij Fabrikade zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige schuifpuien voor de bouwsector. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, begrijpen we dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid de belangrijkste factoren zijn voor ondernemers in de bouw en inkopers van bouwbedrijven.

 • Dubbel & Triple glas
 • Hoogrendementsglas
 • Onderhoudsarm
 • Met veiligheidsglas
 • Geluidsisolerend

Kwaliteit, Duurzaamheid en Betaalbaarheid

Waarom schuifpui kopen van Fabrikade?

Wij zijn trots op onze uitstekende service, snelle en gratis levering, en ons loyaliteitsprogramma. We bieden de beste prijs op de markt, dankzij onze productiefabriek buiten Nederland, en door onze uitstekende garanties kun je erop vertrouwen dat jij kiest voor kwaliteit.

 • Hoogrendementsglas voor energiebesparing

  Onze schuifpuien met hoogrendementsglas zijn ontworpen om maximale energiebesparing te bieden. Ze helpen de warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer, waardoor je energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

 • Triple glas voor een comfortabel binnenklimaat

  Onze schuifpuien met triple glas bieden een verbeterde thermische isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten.

 • Innovatie en assortiment

  Bij Fabrikade nemen we trots in onze vooruitstrevende producten. Onze nieuwste aluminium en kunststof schuifpuien illustreren perfect hoe we technologie inzetten om onze producten te optimaliseren, zodat we snel kunnen reageren op marktveranderingen en de evoluerende behoeften van onze klanten.

Galeria_10

Perfect Afgestemd op Jouw Behoeften

Schuifpuien op maat

Bij Fabrikade begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we schuifpuien op maat aan, precies volgens jouw exacte specificaties, zodat ze perfect passen in de betreffende ruimte.

Of je nu de voorkeur geeft aan aluminium of kunststof, onze schuifpuien zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren en afwerkingen om aan jouw esthetische eisen te voldoen.

Voor diegenen die willen genieten van frisse lucht zonder zich zorgen te maken over insecten, bieden we optionele hordeuren aan.

 • Esthetische aantrekkingskracht

  Of je nu kiest voor onze aluminium of kunststof schuifpuien, je bent verzekerd van een strakke, moderne uitstraling die past bij elke architectuurstijl.

 • Onderhoudsarme schuifpuien

  Zowel onze aluminium als kunststof schuifpuien zijn ontworpen om weinig onderhoud te vereisen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je ruimte in plaats van het onderhouden ervan.

 • Geluidsisolerende schuifpuien

  Onze schuifpuien zijn ook uitstekend in het dempen van geluid, zodat je kunt genieten van een rustige, serene ruimte, ongeacht het geluidsniveau buiten.

DSC02316
IMG_4418

Moderne schuifpuien

Zoek je als bouwondernemer of inkoper naar een manier om je projecten te moderniseren, natuurlijk licht te maximaliseren en energie-efficiëntie te verhogen? Ontdek de kunststof en aluminium schuifpuien van Fabrikade - de perfecte mix van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid.

Aluminium Schuifpuien

Onze aluminium schuifpuien zijn sterk, duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen de elementen en behouden hun vorm en kleur door de jaren heen. Bovendien bieden ze een strakke, moderne uitstraling die past bij elke architectuurstijl.

Kunststof Schuifpuien

Onze kunststof schuifpuien zijn een kosteneffectieve oplossing die zowel duurzaamheid als energie-efficiëntie biedt. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren en afwerkingen, zodat je ze kunt afstemmen op de stijl van je bouwproject.

Meest Verkochte Modellen

Bestel vandaag nog

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpuien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie.