De beste service, advies en begeleiding: dat mag jij verwachten.

Wat wij bieden

Totale ontzorging

Bij Fabrikade staat service centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat elk bouwproject uniek is en zijn eigen uitdagingen kent. Daarom streven we ernaar om niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook een service die daarbij past. Onze belofte van 'Totale Ontzorging' is gebaseerd op vier belangrijke pijlers:

  • Snelle offertes op maat
  • Meedenken op elk niveau
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • De beste prijs
  • Inmeetservice en garantie


Naast deze kernwaarden bieden we natuurlijk ook uitgebreide garanties en streven we ernaar om altijd binnen de afgesproken levertijden te leveren. Bij Fabrikade is jouw tevredenheid onze topprioriteit. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Snel & gratis een offerte

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor rolluiken, kozijnen, schuifpuien en deuren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze passie is jouw succes.

FAQ Fabrikade

Veelgestelde vragen

Hieronder een aantal veelgestelde vragen met ons antwoord. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wat zijn de voordelen van aluminium ten opzichte van kunststof kozijnen?

Aluminium kozijnen zijn sterk, licht en duurzaam, ideaal voor bouwprojecten die een robuuste oplossing vereisen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en energie-efficiënt, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt voor projecten met een strak budget.

Wat is de gemiddelde levertijd voor jullie producten?

Onze levertijd is over het algemeen binnen 4-6 weken, maar afhankelijk van de order kan dit sneller zijn. De levertijd kan variëren afhankelijk van het specifieke product en de afmetingen. Neem altijd contact met ons op voor meer informatie over jouw specifieke project.

Bieden jullie ondersteuning bij de installatie van de producten?

Onze klantenservice staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij de installatie van onze producten op jouw bouwlocatie. Echter bieden wij geen volledige installatieservice aan, omdat onze klanten voornamelijk bouwbedrijven en projectontwikkelaars zijn die het plaatsen voor eigen rekening nemen. Wel hebben wij een uitgebreid netwerk van partners die hierbij kunnen helpen.

Ik heb aparte bestellingen. Heb ik nu recht op de €150 korting?

Mocht je meerdere bestellingen hebben kunnen we deze samenvoegen zodat het bestellingsbedrag alsnog boven de €1250,- komt. 

Leveren jullie de producten op adres?

Normaal gesproken halen onze klanten de producten bij ons op, omdat dit voor hen vaak de meest gemakkelijke en kosteneffectieve optie is. Echter, we kunnen de producten ook op locatie leveren. In dat geval maken we vooraf duidelijke afspraken met jou over de levering(en) en de bijbehorende voorwaarden.

Bieden jullie op maat gemaakte kozijnen voor mijn bouwproject?

Ja, bij Fabrikade kunnen we producten op maat maken die perfect passen bij jouw specifieke projectbehoeften en afmetingen, van kozijnen tot garagedeuren.

Bieden jullie op maat gemaakte oplossingen voor grootschalige bouwprojecten?

Ja, bij Fabrikade kunnen we producten op maat maken die perfect passen bij jouw specifieke projectbehoeften en afmetingen, van kozijnen tot garagedeuren. Geen project is ons te groot.

Wat is de productiecapaciteit van jullie fabriek?

Onze fabriek is in het buitenland gevestigd en produceert kozijnen, rolluiken, schuifpuien, (garage)deuren en all-in-one systemen op grote schaal. Per dag worden er gemiddeld 9.000 kozijnen geproduceerd.

Wat is het garantiebeleid van Fabrikade voor haar producten?

Fabrikade biedt garantie voor al haar producten. De duur van de garantie varieert afhankelijk van het specifieke product. Je kunt de garantiedetails vinden op de garantiekaarten die bij elk product worden geleverd. Bovendien is op de factuur altijd een lijst opgenomen van producten die onder de garantie vallen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Fabrikade en blijf op de hoogte van onze hoogwaardige producten en exclusieve aanbiedingen. Als totaalleverancier willen wij graag jouw bron van expertise en inspiratie zijn.

Mis geen enkele update en ontvang waardevolle tips voor jouw bouwprojecten. Schrijf je in en maak deel uit van onze groeiende gemeenschap van bouwprofessionals.