All-in-one

Een perfecte harmonie van al jouw schrijnwerk

Jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige all-in-one systemen

All-in-one systemen

Bij Fabrikade zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige materialen voor de bouwsector. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, begrijpen we dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid de belangrijkste factoren zijn voor ondernemers in de bouw en inkopers van bouwbedrijven.

 • Esthetisch en functioneel design
 • Haromonieuze kleurencombinaties
 • Indrukwekkende beglazingsopties
 • Originele cannelures en stalen kappen

Kwaliteit, Duurzaamheid en Betaalbaarheid

Waarom all-in-one systemen van Fabrikade?

Wij zijn trots op onze uitstekende service, snelle en gratis levering, en ons loyaliteitsprogramma. We bieden de beste prijs op de markt, dankzij onze productiefabriek buiten Nederland, en door onze uitstekende garanties kun je erop vertrouwen dat jij kiest voor kwaliteit.

 • Esthetisch en hedendaags ontwerp

  Onze all-in-one systemen zijn ontworpen met een moderne esthetiek in gedachten. Ze combineren strakke lijnen en minimalistische ontwerpen met de nieuwste technologie, waardoor ze perfect passen in elk hedendaags bouwproject.

 • Geavanceerde technologie

  Bij Fabrikade omarmen we innovatie. Onze all-in-one systemen maken gebruik van de nieuwste technologieën om je de beste prestaties en efficiëntie te bieden.

 • Duurzaam en milieuvriendelijk

  Onze moderne all-in-one systemen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen om onze impact op de planeet te minimaliseren.

DSC02265-Edit (1)

Perfect Afgestemd op Jouw Behoeften

All-in-one oplossingen

Bij Fabrikade begrijpen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte all-in-one systemen aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Onze flexibiliteit in levering stelt ons in staat om aan al jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een strakke deadline hebt of specifieke leveringsvereisten, we kunnen ons aanpassen om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw project. We bieden persoonlijke service en advies om ervoor te zorgen dat je de perfecte all-in-one oplossing krijgt.

 • Veelzijdige toepassingen

  Onze all-in-one systemen zijn ontworpen om veelzijdig te zijn. Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor ramen, deuren, luiken of garagedeuren, onze systemen kunnen het allemaal aan.

 • Vernieuwend en premium design

  Onze all-in-one oplossingen zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan behoeften en specificaties.

 • Gemak en efficiëntie

  Met onze all-in-one systemen krijg je alles wat je nodig hebt in één pakket. Dit betekent minder gedoe voor jou en een efficiënter bouwproces.
Verona (2)
Ontwerp zonder titel - 2023-07-30T200405.703

Wat zijn All-In-One systemen?

Ben je een ondernemer in de bouw of een inkoper voor een bouwbedrijf? Dan weet je hoe belangrijk het is om elk detail van je project perfect te krijgen. Bij Fabrikade begrijpen we dat. Daarom hebben we een esthetische lijn van all-in-one systemen ontwikkeld, speciaal voor klanten zoals jij, die aandacht besteden aan elk detail bij het ontwerpen van een huis.

Design = Harmonie

Onze all-in-one systemen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze zijn ontworpen om perfect te harmoniëren met de andere elementen van het schrijnwerk. Of je nu kiest voor onze indrukwekkende beglazing, originele cannelures of stalen kappen, je kunt er zeker van zijn dat je een product krijgt dat zowel mooi als duurzaam is.

Kant-en-klaar schrijnwerk

Bovendien zijn onze luiken en ramen verkrijgbaar in kleuren die met elkaar combineren tot een samenhangend ontwerp. Dit betekent dat je niet hoeft te worstelen om de juiste kleurcombinaties te vinden - wij hebben het harde werk al voor je gedaan.

Meest Verkochte Modellen

Bestel vandaag nog

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpuien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie.