KOZIJNEN INKOPEN

Onze aluminium en kunststof kozijnen combineren stijl, duurzaamheid en energie-efficiëntie om de beste waarde te bieden.

TOTALE ONTZORGING | Onze missie: grote omzetten, kleine marges

Kozijnen op maat geproduceerd

Bij Fabrikade zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige aluminium en kunststof kozijnen voor de bouwsector. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, begrijpen we dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid de belangrijkste factoren zijn voor ondernemers in de bouw en inkopers van bouwbedrijven.

 • Dubbel & Triple glas
 • Hoogrendementsglas
 • Onderhoudsarm
 • Geluidsisolerend
 • Met veiligsheidsglas

Kwaliteit, Duurzaamheid en Betaalbaarheid

De beste optie voor aannemers

Wij zijn trots op onze uitstekende service, snelle en gratis levering, onze prijs-kwaliteit-verhouding en assortiment. We bieden de beste prijs op de markt, dankzij onze productiefabriek buiten Nederland, en door onze uitstekende garanties kun je erop vertrouwen dat jij kiest voor kwaliteit.

 • Hoogrendementsglas voor energiebesparing

  Onze kozijnen met hoogrendementsglas zijn ontworpen om maximale energiebesparing te bieden. Ze helpen de warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer, waardoor je energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

 • Triple glas voor een comfortabel binnenklimaat

  Onze kozijnen met triple glas bieden een verbeterde thermische isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten.

 • Innovatie en assortiment

  Bij Fabrikade nemen we trots in onze vooruitstrevende producten. Onze nieuwste aluminium en kunststof kozijnen illustreren perfect hoe we technologie inzetten om onze producten te optimaliseren, zodat we snel kunnen reageren op marktveranderingen en de evoluerende behoeften van onze klanten.

Ontwerp zonder titel (97)

Perfect Afgestemd op Jouw Behoeften

Kozijnen op maat

Bij Fabrikade begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we kozijnen op maat aan, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu kozijnen nodig hebt voor een klein raam of een groot winkelraam, wij kunnen je helpen.

Onze kunststof en aluminium kozijnen bieden een kosteneffectieve oplossing zonder in te boeten op stijl of kwaliteit. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland gevestigd is, kunnen wij onze kozijnen op maat aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Kies voor Fabrikade en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

450z670
 • Esthetische aantrekkingskracht

  Onze kozijnen op maat zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, en verhogen de uitstraling van ieder gebouw.

 • Onderhoudsarme kozijnen

  Onze aluminium en kunststof kozijnen zijn ontworpen om weinig onderhoud te vereisen, waardoor ze een praktische en duurzame keuze zijn.

 • Geluidsisolerende kozijnen

  Naast energie-efficiëntie bieden onze kozijnen ook uitstekende geluidsisolatie, waardoor je kunt genieten van een rustige en vredige binnenomgeving. Geluidsisolerende kozijnen zijn perfect voor stadse omgevingen.

Galeria_11 (1) (1)

Alles op maat gemaakt.

Het vervangen van kozijnen kan een grote impact hebben op de uitstraling en functionaliteit van jouw gebouw. Of je nu kiest voor aluminium of kunststof, bij Fabrikade zorgen we ervoor dat het proces van kozijnen vervangen soepel en efficiënt verloopt.

Aluminium Kozijnen

Onze aluminium kozijnen zijn sterk, licht en duurzaam. Ze zijn bestand tegen corrosie en bieden een hoge mate van beveiliging. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte look voor jouw project kunt creëren.

Kunststof Kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn een kosteneffectieve en energie-efficiënte keuze. Ze zijn onderhoudsarm en bieden uitstekende thermische isolatie. Net als onze aluminium kozijnen, zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen.

Meest Verkochte Modellen

Bestel vandaag nog

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpuien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie.