Garagedeuren

Duurzaam, economisch en functioneel

Jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige garagedeuren

Roldeuren op Maat

Bij Fabrikade zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige garagedeuren voor de bouwsector. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, begrijpen we dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid de belangrijkste factoren zijn voor ondernemers in de bouw en inkopers van bouwbedrijven.

 • Ruimtebesparend en functioneel
 • Moderne, duurzame ontwerpen
 • Elektrisch bedienbaar
 • Extra veiligheid

Kwaliteit, Duurzaamheid en Betaalbaarheid

Waarom garagedeuren van Fabrikade?

Wij zijn trots op onze uitstekende service, snelle en gratis levering, en ons loyaliteitsprogramma. We bieden de beste prijs op de markt, dankzij onze productiefabriek buiten Nederland, en door onze uitstekende garanties kun je erop vertrouwen dat jij kiest voor kwaliteit.

 • Elektrisch bedienbare garagedeuren

  Met een druk op de knop open en sluit je de deur, wat zorgt voor extra gemak en comfort voor de eindgebruikers. Onze moderne garagedeuren zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en technologische innovatie.

 • Duurzaam en economisch

  Onze roldeuren zijn een duurzame, economische oplossing voor jouw garage. Ze zijn gemaakt van de beste onderdelen, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.

 • Betrouwbare sluitsystemen

  Onze deuren zijn uitgerust met een betrouwbaar systeem van sluitingen en veiligheid, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid van jouw projecten.

Galeria_4 (1)

Perfect Afgestemd op Jouw Behoeften

Garagedeuren op maat

Bij Fabrikade bieden we verschillende soorten garagedeuren aan, waaronder geïsoleerde roldeuren en elektrische garagedeuren. We hebben de perfecte oplossing voor elk bouwproject.

Onze deuren zijn eenvoudig te installeren, wat tijd en moeite bespaart tijdens het bouwproces. Dit maakt ze ideaal voor projecten waar tijd en efficiëntie van cruciaal belang zijn.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste garagedeur voor jouw bouwproject. We bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt.

 • Ruimtebesparend ontwerp

  Het ontwerp van de roldeur is vergelijkbaar met een adaptief rolluik, met een aluminium profiel gevuld met polyurethaanschuim dat oprolt aan een wikkelbuis. Dit maakt ze ideaal voor projecten waar ruimtebeheer van cruciaal belang is.

 • Veelzijdige toepassingen

  Onze garagedeuren zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan behoeften en specificaties.

 • Hoogwaardige materialen

  Onze garagedeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en de tand des tijds. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare prestatie.
br_naciagowe_drz (1)
Galeria_2

Wat zijn Roldeuren?

Roldeuren zijn een duurzame, economische en functionele oplossing voor garages in zowel residentiële als commerciële projecten. Ze zijn ontworpen om ruimte te besparen en bieden een hoge mate van functionaliteit. Het ontwerp van de roldeur is vergelijkbaar met een adaptief rolluik, met een aluminium profiel gevuld met polyurethaanschuim dat oprolt aan een wikkelbuis. Dit maakt ze ideaal voor projecten waar ruimtebeheer van cruciaal belang is.

Waarom kiezen voor Fabrikade Roldeuren?

Hoogwaardige kwaliteit:
Onze roldeuren zijn gemaakt van de beste onderdelen, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Dit betekent minder onderhoud en langere levensduur voor uw projecten.

Gemakkelijke installatie:
Onze deuren zijn eenvoudig te installeren, wat tijd en moeite bespaart tijdens het bouwproces.

Betrouwbaar veiligheidssysteem:
Onze deuren zijn uitgerust met een betrouwbaar systeem van sluitingen en veiligheid, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid van uw projecten.

Elektrisch bedienbaar:
Met een druk op de knop open en sluit je de deur, wat zorgt voor extra gemak en comfort voor de eindgebruikers.

Meest Verkochte Modellen

Bestel vandaag nog

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpuien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie.