Gegarandeerd de beste prijs op de markt

Gratis Offerte Opvragen

Bij Fabrikade garanderen wij kwaliteit en tevredenheid. Onze flexibiliteit in levering stelt ons in staat om aan al jouw specifieke wensen te voldoen. Wat ons verder onderscheidt van andere leveranciers is dat onze productiefabriek zich buiten Nederland bevindt. Dit stelt ons in staat om onze producten tegen zeer concurrerende prijzen aan te bieden. Door de combinatie van lage overheadkosten en grote productie-aantallen kunnen wij kozijnen op maat leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

Offerte / bestellen

Middels dit formulier kun je bij ons een bestelling plaatsen en/of vrijblijvend een offerte opvragen.

FAQ Fabrikade

Veelgestelde vragen

Hieronder een aantal veelgestelde vragen met ons antwoord. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wat zijn de voordelen van aluminium ten opzichte van kunststof kozijnen?

Aluminium kozijnen zijn sterk, licht en duurzaam, ideaal voor bouwprojecten die een robuuste oplossing vereisen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en energie-efficiënt, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt voor projecten met een strak budget.

Wat is de gemiddelde levertijd voor bestellingen bij Fabrikade?

Onze levertijd is over het algemeen binnen 4-6 weken, maar afhankelijk van de order kan dit sneller zijn. De levertijd kan variëren afhankelijk van het specifieke product en de afmetingen. Neem altijd contact met ons op voor meer informatie over jouw specifieke project.

Bieden jullie ondersteuning bij de installatie van jullie producten?

Onze klantenservice staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij de installatie van onze producten op jouw bouwlocatie. Echter bieden wij geen volledige installatieservice aan, omdat onze klanten voornamelijk bouwbedrijven en projectontwikkelaars zijn die het plaatsen voor eigen rekening nemen. Wel hebben wij een uitgebreid netwerk van partners die hierbij kunnen helpen.

Bieden jullie op maat gemaakte oplossingen voor grootschalige bouwprojecten?

Ja, bij Fabrikade kunnen we producten op maat maken die perfect passen bij jouw specifieke projectbehoeften en afmetingen, van kozijnen tot garagedeuren. Geen project is ons te groot.

Leveren jullie de producten op adres of moeten deze worden opgehaald?

Normaal gesproken halen onze klanten de producten bij ons op, omdat dit voor hen vaak de meest gemakkelijke en kosteneffectieve optie is. Echter, we kunnen de producten ook op locatie leveren. In dat geval maken we vooraf duidelijke afspraken met jou over de levering(en) en de bijbehorende voorwaarden.

Bieden jullie op maat gemaakte kozijnen voor mijn bouwproject?

Ja, bij Fabrikade kunnen we producten op maat maken die perfect passen bij jouw specifieke projectbehoeften en afmetingen, van kozijnen tot garagedeuren.

Meest Verkochte Modellen