Van toepassing op kozijnen en schuifpuien

Subsidie isolatieglas

Subsidie-kaarten

De ISDE subsidie is ook in 2024 nog van toepassing bij het aanschaffen en (laten) plaatsen van nieuwe kozijnen en ander schrijnwerk. Echter kan dit een onoverzichtelijk en ingewikkeld proces zijn. Daarom krijg je bij een bestelling via Fabrikade klip en klare instructies met stappenplan voor hoe de eindklant de subsidie kan aanvragen, zonder gedoe achteraf. Denk hierbij aan het leveren van de juiste meldcodes, advies vooraf over het type materiaal, tips gedurende het proces en herinneringen om bepaalde zaken niet te vergeten (zoals het maken van foto's). Daarnaast staan wij voor vragen en advies altijd paraat.

subsidies kunststof aluminium kozijnen schuifpui triple hr++ glas isolatieglas

Service waar je rijk van wordt

Subsidies hoeven niet ingewikkeld te zijn.


Ook niet voor jou en je klant. Daarom zoeken wij alles voor jou uit, als extra service, waar je niets extra voor betaald. Vaak hebben wij het al uitgezocht en ben je daarom snel geholpen. Ook als wij toch nog extra zaken moeten uitzoeken, betaal jij niets extra. Dat is service.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Fabrikade en blijf op de hoogte van onze hoogwaardige producten en exclusieve aanbiedingen. Als totaalleverancier willen wij graag jouw bron van expertise en inspiratie zijn.

Mis geen enkele update en ontvang waardevolle tips voor jouw bouwprojecten. Schrijf je in en maak deel uit van onze groeiende gemeenschap van bouwprofessionals.