Onze deuren en kozijnen combineren stijl, duurzaamheid en energie-efficiëntie om jou de beste waarde te bieden.

Groothandel schrijnwerk, deuren en kozijnen

Een breed aanbod in aluminium en kunststof kozijnen

Ons assortiment aluminium kozijnen staat bekend om zijn duurzaamheid, lichtgewicht eigenschappen en uitzonderlijke weerstand tegen corrosie, wat ze ideaal maakt voor zowel commerciële als particuliere projecten. Beschikbaar in een veelvoud aan kleuren en afwerkingen, bieden ze eindeloze ontwerpmogelijkheden om aan elke voorkeur te voldoen.

Aan de andere kant, vertegenwoordigen onze kunststof kozijnen met hoogrendementsglas een kosteneffectieve, energie-efficiënte keuze die niet inlevert op kwaliteit of prestatie. Hun uitstekende isolerende eigenschappen, gecombineerd met een minimale onderhoudsbehoefte, maken ze tot een populaire keuze onder onze klanten.

Bestel vandaag nog

Kies voor Fabrikade als jouw betrouwbare partner voor kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpuien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is onze passie.

kozijnen inkopen vanuit buitenland productie fabriek schuifpui rolluij

Jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige kozijnen, deuren en schrijnwerk op maat

Bij Fabrikade zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare groothandel van hoogwaardige aluminium en kunststof kozijnen op maat voor de bouwsector.

Onze missie is om de bouwsector te voorzien van producten die niet alleen voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid maar ook betaalbaar zijn voor elk project. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, begrijpen we dat kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid de belangrijkste factoren zijn voor ondernemers in de bouw en inkopers van bouwbedrijven.

Kwaliteit, Duurzaamheid en Betaalbaarheid

Waarom deuren, ramen en kozijnen van Fabrikade?

Onze klanten kiezen voor Fabrikade vanwege de toewijding aan innovatie, uitstekende klantenservice, en de garantie van snelle en kosteloze levering. We zijn altijd bezig om nog betere producten te maken door slim te ontwerpen en de nieuwste technieken te gebruiken. Onze kozijnen met hoogrendementsglas zijn ontworpen. Dit betekent dat onze deuren, ramen, en kozijnen er niet alleen goed uitzien, maar ook je huis energiezuiniger en veiliger maken. Onze kozijnen met triple glas bieden een verbeterde thermische isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten. Dankzij ons speciale loyaliteitsprogramma en scherpe prijzen, die we kunnen bieden door onze moderne fabriek buiten Nederland, krijg je bij ons altijd geweldige kwaliteit voor een mooie prijs.

 • Hoogrendementsglas voor energiebesparing

  Onze kozijnen met hoogrendementsglas zijn ontworpen om maximale energiebesparing te bieden. Ze helpen de warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer, waardoor je energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

 • Triple glas voor een comfortabel binnenklimaat

  Onze kozijnen met triple glas bieden een verbeterde thermische isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten.

 • Innovatie en assortiment

  Bij Fabrikade nemen we trots in onze vooruitstrevende producten. Onze nieuwste aluminium en kunststof kozijnen illustreren perfect hoe we technologie inzetten om onze producten te optimaliseren, zodat we snel kunnen reageren op marktveranderingen en de evoluerende behoeften van onze klanten.

Ontwerp zonder titel (97)

Perfect Afgestemd op Jouw Behoeften

Kozijnen op maat

Bij Fabrikade begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we kozijnen op maat aan, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu kozijnen nodig hebt voor een klein raam of een groot winkelraam, wij kunnen je helpen.

Onze kunststof en aluminium kozijnen bieden een kosteneffectieve oplossing zonder in te boeten op stijl of kwaliteit. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland gevestigd is, kunnen wij onze kozijnen op maat aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Kies voor Fabrikade en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

450z670
 • Esthetische aantrekkingskracht

  Onze kozijnen op maat zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, en verhogen de uitstraling van ieder gebouw.

 • Onderhoudsarme kozijnen

  Onze aluminium en kunststof kozijnen zijn ontworpen om weinig onderhoud te vereisen, waardoor ze een praktische en duurzame keuze zijn.

 • Geluidsisolerende kozijnen

  Naast energie-efficiëntie bieden onze kozijnen ook uitstekende geluidsisolatie, waardoor je kunt genieten van een rustige en vredige binnenomgeving. Geluidsisolerende kozijnen zijn perfect voor stadse omgevingen.

Toegewijde service en ondersteuning

We zijn vastbesloten om niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook een service-ervaring die alle verwachtingen overtreft. Onze snelle en gratis levering, gecombineerd met onze toegewijde klantenservice en uitgebreide garanties, zorgt ervoor dat elk aspect van je aankoop soepel en zonder zorgen verloopt. Onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen betekenen dat we in staat zijn om aan specifieke wensen te voldoen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

 

Uitgebreid aanbod in deuren, ramen en kozijnen

Onze kozijnen van aluminium en kunststof zijn niet alleen sterk en gaan lang mee, maar zien er ook nog eens goed uit in elk soort gebouw. Daar stoppen we niet: we bieden dezelfde kwaliteit en voordelen in onze deuren en ramen. Alles wat we maken helpt je met het besparen van energie, houdt je huis stil, en vereist niet te veel onderhoud. Of je nu betere isolatie zoekt, je energierekening wilt verlagen, of meer veiligheid wenst, onze deuren, ramen, en kozijnen hebben het allemaal. Als je voor ons kiest, kies je voor een slimme investering in je bouwproject. Je kunt erop vertrouwen dat alles wat we leveren gemaakt is voor de beste prestatie en tevredenheid.